Cleaning Machinery AS skal distribuere HEFTER CLEANTECH maskiner i Norge!

Oppdatert: 25. jan. 2019

Det er med en viss stolthet vi nå kan informere at Cleaning Machinery AS (CM) skal distribuere HEFTER CLEANTECH maskiner i Norge! Dette omfatter i hovedsak gulvvaskemaskiner, men alle Hefters produkter vil være tilgjengelig via CM.


Hefter er «made in Germany». Et Tysk selskap i område Bayern som har over 20 års historie med utvikling og produksjon av rengjøringsmaskiner. Maskinene selges i over 30 land.


Gulvvaskemaskinene blir laget i rustfritt stål og omfatter en komplett serie fra små til «sitte på» maskiner, samt en hybrid ROBOT. Prinsippet for maskinene er at nal og oppsugning skjer rett bak børstene slik at det blir en effektiv vask av gulv, også om gulv har forskjellig profil. Gulvet bli hurtig tørt og blir dermed sklisikkert.


Den patenterte TURNADO teknologien gjør at børstehode med vakuum oppsug sammen kan vris opptil 360° (Avhengig av modell) og dermed også vaske med sug i revers. Også det patenterte VARIOTECH systemet med en «ving» som automatisk går ut, - for å kunne brukes på enkelte områder der det kan være partier som er breiere eller det er hyller med overheng.


Alle Hefters maskiner har en estimert driftstid på batterier opptil 4 timer og det garanteres reservedeler i opptil 10 år. Vi i CM besørger at maskiner kan leveres direkte fra fabrikk til kundens lokasjon, samt vi har de viktigste modeller på lager i Norge.


Finn din modell på vår hjemmeside eller på www.hefter-cleantech.com/en/ og kontakt oss i dag for et tilbud! Ta også en titt på Hefter`s Youtube kanal der flere av maskinene vises i praksis: https://www.youtube.com/channel/UCZMATKTaMjS2RzDkhz31tJQ


116 visninger0 kommentarer