VÅR HISTORIE

Cleaning Machinery AS startet opp i september 2018 for å kunne tilby markedet unike produkter for sanering og renhold med en tydelig grønn miljøprofil. Det har resultert i en overveldende oppstart med over 100 solgte maskiner første måned!

 

Med på laget har vi sterke profiler med lang erfaring fra renholdsbransjen, samt erfarne mennesker som kan servicesystemer, struktur, IT, markedsføring og effektive logistikksystemer. Selskapet drives av mennesker som forstår betydningen av service, tillit og kvalitet. Vi har lenge planlagt vår virksomhet og lyttet til markedets behov og ønsker til effektive produkter og maskiner som gjør hverdagen enkel og er trygg for miljøet.

 

Vårt hovedkontor og logistikksenter er i Lillesand, det vi selv kaller Sørlandets perle. Våre produkter distribueres i hele Norge, samt til andre Nordiske land. Maskinene omfatter alt fra enkle bærbare gulvskuremaskiner til høyeffektive maskiner for store areal. Våre dampsteam maskiner for sanering både desinfiserer, vasker, suger og til og med renser spillvann/luft med nær 99,9% destruering av mikroorganismer og bakterier, - dette uten bruk av kjemi og det behandlede underlaget er omgående tørt!

 

Grønt kjemifritt renhold utføres med våre Blue Evolution damp maskiner og er velegnet til bransjer og områder som krever rene desinfiserte overflater. F. eks. innen helse, transport, velvære (spa, trening, sauna), industri, restaurant/kjøkken/mat, overnatting mm. Vi har også produkter for å «fogge» med den unike desinfiseringståken, - DuoMax. Kan brukes effektivt for å desinfisere alle typer rom og lokaler, - uten å skade hverken elektronikk, utstyr eller mennesker...

 

Våre kunder er renholdsbedrifter og ellers alle typer institusjoner, industri og private foretak som trenger en profesjonell leverandør for å tilby sine ansatte, brukere eller kunder en virkelig ren kjemifri hverdag. 

 

Velger du Cleaning Machinery AS velger du kvalitet, effektive maskiner og rask levering. Vi som jobber her er over middels engasjert i det vi driver med, - det håper vi resulterer i en ekstra god service og opplevelse.

 

Velkommen som kunde!

 
Miljø Profil

Cleaning Machinery AS er ikke bare en miljøskapende bedrift med sine nøye utvalgte grønne produkter, men arbeider målbevisst for at alle som er tilknyttet vår virksomhet, inkludert leverandører og kunder skal oppfylle miljømessige mål der det er mulig.

 

Kunder kan dra nytte av produkt og miljørelatert opplæring via videoer og lett tilgjengelig materiale med vanlige elektroniske hjelpemidler, - der kunder befinner seg, uten behov for fysisk å reise. Support og enklere feilsøking kan gjøres via vår online videoguide. Dette sparer unødvendige servicebesøk. 

 

Vi sørger for praktiske råd mht bruk av miljømerket kjemi der det trengs, samt kjemifrie rengjøringsalternativ som vi utvikler for å dekke et stadig bredere bruksområde. I dag kan vi med våre Blue Evolution maskiner kjemifritt rengjøre og sågar desinfisere de fleste overflater inklusive alt i sanitærrom, tekstiler, glass, skinn, parkett, laminater, fliser, plast, rustfritt stål, aluminium, bilvask (lakk) utvendig og alle innvendige områder. Flere av våre maskiner er også HACCP («trygg mat», Hazard Analysis and Critical Control Point) godkjent, noe som betyr kjemifri rengjøring av kritiske overflater.

 

Cleaning Machinery AS tar miljø på alvor og flere spennende nyheter er på trappene for å ta vare på miljøet, samt sikre helsen til de høyt verdsatte reholdsansatte som arbeider hardt for at alle skal ha en ren trygg hverdag. Vi mener at de viktigste forbedringsområdene for et bedre miljø ligger i enkle rutiner, enklere opplæring og lett tilgang til miljødata. Bransjen er flerkulturell og med mange forskjellige språk. Vår intensjon er å være ledende med informasjon på flere morsmål.

 

Vi bruker bransjens mest erfarne til å diskutere forbedringer og vi samarbeider aktivt med eksperter på HMS, samt bruker interne resurser som innehar stor kompetanse for å bli bedre mht miljø. Gode rutiner og kunnskap om helhetlige prosesser setter oss i stand til å tilby våre kunder en ren god samvittighet.